Vilken vecka vi lämnar bakom oss! Lite lägre inflation i USA och börsrally gör ju att det känns lite roligare att titta på portföljen. Den här veckan presenteras inflationsstatistik från Sverige. Vi får hoppas att den följer det amerikanska exemplet och faller en aning. För oss på BBD, kommer fokus den här veckan att ligga på livepodden.

Vi ser fram emot livepodden på onsdag. Vi försökt spänna bågen för att skapa en annorlunda kväll för aktie- och investeringsintresserade. För de som är med under inspelningen börjar insläppet klockan 19 och klockan 20 börjar vi sända.  Vi har döpt podden till ”The Great Reset” och vi ska under två timmar diskutera hur omställningen till en ekonomi med högre inflation och ränta påverkar både företag och investerare. Jag är dock en aning nervös.

Vad gör mig nervös? Det är flera saker som gör mig lite nervös inför inspelningen. Bland dessa kan nämnas:

·         Är två timmars samtal lite långt?

·         Skulle vi ha lagt in paus? Kanske lite jobbigt att sitta och lyssna så länge?

·         Kommer det att låta bra för dem som tittar via Youtube?

·         Kommer tekniken att fungera? Poddinspelning, gäster och Youtube samtidigt…

·         Har vi tillräckligt intressanta frågor?

·         Kommer det att bli för varmt i lokalen?

Vi är många som samarbetar kring inspelningen: Nyhetsbyrån Finwire, Spiltan Fonder, Lannebo Fonder, Carnegie Fonder, TF Bank, Catena, AMF och Fasadgruppen. 

Vi har jobbat på med en massa saker under veckan i övrigt. I veckans nyhetsbrev har vi artiklar om Amerikanska aktier, det svenska bolaget Biovica, Sdiptech, 5 Löpsedlar och veckans podd med Pär Andersson från Spiltan Småbolagsfond och Jakob Holm från Sdiptech.

Hoppas vi syns på onsdag!

Vänliga hälsningar,

”BBD-gänget”

Jag är en aning nervös

Veckobrev |