Podd – Revolution Race med Paul och lite om börsen

Medias lampa har under veckan lyst på bolaget Revolution Race. Bolagets färgstarka grundare och VD Pernilla Nyrensten lämnade VD-rollen dagen innan kvartalsrapporten. Pernillas sorti från VD-rollen fick stor uppmärksamhet i media och bland investerare. Som tillförordnad VD utsågs Revolution Race styrelseordförande Paul Fischbein. Paul är avnittets gäst. Paul, med bakgrund från tretti.se, Pricerunner, Qliro o.s.v har enorm erfarenhet av e-handel. Han har också erfarenhet från roller som VD, styrelseordförande och investerare i en lång rad bolag. Vi pratar med Paul om hans erfarenheter från e-handel, branschens utveckling och inte minst om sista veckans händelser på Revolution Race. I vanlig ordning innehåller podden också en kortare genomgång av läget på börsen.