Podd – Money Honey – Börsen, lyssnarfrågor och allt om skatt med Emine

Podden inleds med en genomgång av börsen och vad som är viktigt att hålla koll på just nu. Därefter blir det lyssnarfrågor. Vi har valt ut ett antal frågor från lyssnarna om bland annat favoritaktier, ”blankning” och private banking. Avslutningsvis intervjuas författaren och skattejuristen Emine Lundqvist. Emine är en av författarna till boken ” Money Honey – din ekonomiska och juridiska guide genom livet”. Boken fokuserar på de viktiga ekonomiska och juridiska frågor som kvinnor ställs inför. Vi frågar i podden vilka de vanligaste frågorna kvinnor har är och vad svaren på frågorna är. Vi pratar naturligtvis också skatt med Emine. Skatt är i fokus i valet. Vad tror Emine om skatten på ISK framåt? Blir det en ny förmögenhetsskatt? Vad kommer att hända med skattereglerna för fåmansbolag?

#ekonomi #finans #entreprenörskap #företag #bolag #entreprenör #aktier #företagande #pengar #vd #moneyhoney