Lägesrapport för kryptovalutor 2022

Ett extra speciellt inlägg gjort av @kryptoklarheten. Intressant information gällande kryptoläget 2022 med lite personligt perspektiv. Vad tycker ni om krypto 2022? Kommentera gärna och glöm inte att följa @kryptoklarheten på Instagram!

2022 har inte varit det bästa året att vara en investerare, extra hårt har det varit för oss som investerar i krypovalutor. Den största kryptovalutan bitcoin, har syftet att bland annat agera som ett skydd mot inflation, kollar man på 2022 har det inte varit fallet. Zoomar man ut längre är det däremot fortfarande sant.

Hur kommer det sig då? Enligt mig beror det främst på alla större institut som har gett sig in i kryptomarknaden och de behandlar kryptovalutor som högrisktillgångar.

Därför har korrelationen mellan tech index, nasdaq och bitcoin ökat markant under det här året. Men det är inte hela historien.

Länk till inlägg på Instagram https://www.instagram.com/p/ChF1ho2jNK0

Lägesrapport för kryptovalutor 2022

Krypto |