Podd – Vad händer med inflationen och vad gör hälso- och sjukvårdsbolag intressanta att investera i?

Betalt samarbete med Öhman Fonder. Är vi på väg mot den stora depressionen nu när inflationen rusar och alla oroar sig för högre räntor eller kan vi vänta oss ett mildare utfall? Sett till börsrörelserna verkar investerarna vara rejält nervösa. Vi pratar med Lars Kristian Feste, räntechef på Öhman Fonder och får höra vad han ser framför sig för ekonomisk verklighet under de kommande åren. Därefter pratar vi närmare med Viktor Elmsjö som förvaltar fonden ”Öhman Hälsa och Ny Teknik” för att höra mer om hur han agerar i en miljö med orolig börs. Viktor berättar också hur han tänker när han väljer bolag. Vi får höra om bolag med hög ”innovationshöjd” som Bonesupport, Nordic Semiconductor, Integrum, Tobii Dynavox och Sedana Medical.